Gevonden wasgoed

Tijdens het kamp wordt er door de leiding nogal wat kleding gevonden/verzameld: uiteraard alle kleren die van de waslijn afkomen, maar ook kleding in slaapzalen, de grote zaal of zelfs in het bos. Op het moment dat er weer een grote wasmand met gevonden/verzamelde kleding vol zit, gaan we langs bij de kinderen om te kijken of ze hun eigen kleding nog herkennen. Helaas blijkt dat toch vaak lastig te zijn, vooral handdoeken en sokken lijken al snel niet meer herkend te worden door de kinderen. Gelukkig is aan het einde van de week de meeste kleding weer terug bij de rechtmatige eigenaar (vooral dankzij het labellen van de kleding door de ouders), maar er blijft toch altijd weer een grote zak kleding over. Ook dit jaar hebben we weer een flinke stapel kleding mee teruggenomen naar Dordrecht. Deze kleding is inmiddels gewassen en ook op de foto gezet (zie onderaan dit bericht), we hopen daarom ook dat ouders / verzorgers de kleding op deze manier kunnen herkennen.

Herkent u kleding van uw kind of kinderen? Vanaf vanavond (dinsdag 29 juli) 19.30 uur kan de kleding door de rechtmatige eigenaren worden opgehaald in de speeltuin. Wij zijn dan tot circa 21.30 uur aanwezig. Na vanavond kan de kleding ook iedere werkdag tussen 11 en 17 uur worden opgehaald, uiteraard ook in de speeltuin.

Mocht u in de bagage van uw kind of kinderen kleding of spullen tegenkomen die niet van uw kind of kinderen is, dan verzoeken wij u dit af te geven bij de speeltuin. Op deze manier hopen we dat iedereen zijn of haar eigen spullen weer terug kan krijgen. Alvast bedankt!


Geplaatst

in

2 reacties

  1. Sylvia en marcel

    Nop niet van ons. Ik mis wel een groen/ blauw geruite zwembroek. Naam staat er in. Iemand een zwembroek teveel uit een koffer gehaald??? Hij pronkt op een foto samen met Tynko met groene zwembandjes bovenin een klimrek op de zwemdag.

  2. Sylvia en marcel

    O ja, en wij vragen ons af of wij juist niet een handdoek meer thuis hebben nu…….dus als iemand er eentje mist en hem niet op de foto ziet, moet je even een seintje geven.