Gelukkig 2016!

Namens alle leiding van het Victorie Zomerkamp willen we hierbij iedereen een heel gelukkig 2016 toewensen!

2016
Gelukkig 2016!

Wat is 2015 toch weer snel voorbij gevlogen, het lijkt nog zo kort geleden dat we in Otterlo op kamp waren. Het was dan ook weer een superkamp, met meer dan 50 kinderen hebben we een fantastische kampweek gehad. Nagenieten doen we nog steeds, maar de voorbereiding op het kamp 2016 is inmiddels ook al weer begonnen. Een deel van de leidinggroep is al enthousiast bij elkaar gekomen om een thema voor het komende kamp te bedenken en dit verder uit te werken. Via de mail wordt de rest van de leiding op de hoogte gehouden, zo zien ook wij dat het erg leuk gaat worden. Verder zal de leiding binnenkort ook weer voor de eerste keer samen komen om de voorbereidingen te beginnen, de taken kunnen dan weer worden verdeeld.

Kamp 2016

De kinderen (en ouders)  kunnen we melden dat zij ergens in februari weer bericht van ons zullen krijgen, zodat begin maart de voorinschrijving voor het kamp 2016 weer kan beginnen. Vanaf dan kunnen de kinderen die vorig jaar zijn mee geweest zich weer inschrijven, ‘nieuwe’ kinderen moeten wachten tot de open dag van Victorie op 2 april (vanaf 11 uur). Uiteraard volgt de komende tijd ook weer meer informatie hierover op deze site, via social media en via het clubblad van Victorie.

Reünie 40 jaar kamp

Als laatste hebben we ook nog ander nieuws over het Victorie Zomerkamp. Dit jaar wordt een zeer bijzonder jaar, omdat we maar liefst voor de 40e keer op kamp zullen gaan. Mooie gelegenheid voor een goed feestje dus, en dit feest willen wij vieren met iedereen die ooit is mee geweest of betrokken is geweest bij het kamp. Het plan is om op zaterdag 1 oktober 2016 een reünie te houden op De Houtkamp in Otterlo, de boerderij waar we bijna alle kampen zijn geweest. Hou deze datum dus alvast vrij, meer informatie volgt nog. Wij hebben er in ieder geval al veel zin in!


Geplaatst

in