Gelderblom ook in 2019 weer sponsor

Behalve met het werven van leiding en kinderen voor het komende kamp, zijn wij ook al weer bezig om te kijken of wij weer de steun kunnen krijgen van sponsoren. Dankzij onze sponsoren kunnen wij ieder jaar weer wat extra’s doen (zoals bijvoorbeeld een dagje zwemmen tijdens kamp of een extra uitgebreide maaltijd) of kunnen wij nieuwe spullen aanschaffen voor het kamp (zoals recent bijvoorbeeld knutselmateriaal en opslagkratten). Wij zijn dan ook weer heel erg blij met de eerste sponsor voor het kamp 2019. Slagerij Gelderblom Gorinchem heeft ook dit jaar weer toegezegd ons vlees en vleeswaren voor het kamp te sponsoren. Dat wordt dus weer smullen, Gelderblom bedankt! Hieronder stelt onze sponsor Slagerij Gelderblom zichzelf even voor. Gelderblom Gorinchem is te vinden in Piazza Center 34 te Gorinchem. Vergeet onze sponsoren niet!

Daarom Gelderblom!

Gelderblom-slagers zijn slagers met passie voor mensen. U krijgt als gast de volledige aandacht en u voelt zich geen nummer, maar u wordt gewaardeerd en serieus genomen. ”Klant is koning”  is geen lege leus, maar wordt werkelijkheid bij Gelderblom-slagerijen.

Gelderblom-slagers hebben een geweldige gedrevenheid en betrokkenheid voor het ambacht dat zij bedrijven. Pure en eerlijke ambachtsmensen die hun leven op een positieve manier invulling hebben gegeven door het slagersambacht uit te oefenen. En u merkt dat in alles.

Gelderblom-slagers zijn ondernemers zoals ondernemers bedoeld zijn vindt Gelderblom. Hard werkend, initiatief nemend voor nieuwe producten, het ontwikkelen van trends en het behouden van oersmaken, maar ook het bewaken van de versheid en het pure product. Zij hebben zich georganiseerd als groep om elkaar scherp te houden en van elkaar te leren, zodat u als gewaardeerde gast deelgenoot van de passie van Gelderblom kan worden.


Geplaatst

in