Foto’s kamp 2019 zijn na te bestellen

Tijdens het afgelopen kamp hebben wij regelmatig foto’s geplaatst op onze internetsite. Erg leuk voor de achterblijvers, maar (na het kamp) ook erg leuk voor leiding, kinderen en ouders om nog even na te genieten. De foto’s zullen uiteraard op deze site beschikbaar blijven. Er zijn echter nog veel meer foto’s gemaakt, en ook de leukste van al die foto’s willen we graag beschikbaar maken voor de deelnemers aan het kamp. Na het kamp 2018 heeft het erg lang geduurd voordat de foto’s konden worden nabesteld, maar dankzij heel snel sorteerwerk van Inge kunnen de foto’s van het kamp 2019 nu al worden nabesteld! Voor het bedrag van 10 euro krijgt u het volgende:

  • Een 8 GB USB-stick vol met foto’s. De stick mag u uiteraard houden;
  • Er gaan ongeveer 1.100 foto’s op de stick, dit is dus een veel ruimere selectie dan op onze site te vinden is;
  • De foto’s worden niet voorzien van een watermerk;
  • De foto’s worden in origineel formaat op de USB-stick geplaatst. Dit betekent dat de foto’s geschikt zijn om op fotoformaat (of zelfs als vergrotingen) af te drukken. De foto’s op onze site zijn (in verband met serverruimte en privacy overwegingen naar derden toe) overigens verkleind en dus niet goed geschikt om af te drukken. De kwaliteit van foto’s op de stick is dus vele malen beter;
  • Levering van de sticks zal binnen enkele weken na betaling plaatsvinden. De sticks worden gratis thuisbezorgd.

Overigens kan (omdat we vorige keer zo laat waren) ook voor het kamp 2018 nog een USB-stick worden nabesteld. Gezien de hoeveelheid foto’s passen de jaren 2018 en 2019 niet op één stick, dus bij het bestellen van beide jaren moeten dan wel twee sticks worden aangeschaft.

Een foto van (bijna) heel de groep

Bestellen?

Het bestellen van een USB-stick gaat als volgt:

  • Stuur een mail naar info@victoriekamp.nl. Geef aan hoeveel sticks u wilt hebben en voor welk kind (of welke kinderen) de stick(s) wordt / worden besteld. Indien de stick moet worden bezorgd op een ander adres dan bij ons bekend, dient u dit adres aan te geven. Mocht u ook nog een USB-stick van het kamp 2018 willen bestellen, geef dit dan specifiek aan;
  • Maak het verschuldigde bedrag (10 euro per stick) over naar rekeningnummer NL 09 INGB 000547 91 94 t.n.v. Victorie Zomerkamp, onder vermelding van het naam van het kind of de kinderen.
  • Zoals al eerder gemeld streven wij er naar bestellingen binnen enkele weken na betaling te leveren.

Sponsoring batterijenhuis.nl

Dankzij batterijenhuis.nl, die de USB-sticks sponsort, kunnen wij de foto’s voor een scherpe prijs aanbieden. De opbrengst van de verkoop van USB-sticks komt geheel ten goede aan het Victorie Zomerkamp. Met het geld kunnen wij weer materialen kopen voor het volgende kamp. Batterijenhuis.nl bedankt!


Geplaatst

in