Foto’s kamp 2018 (alsnog) te bestellen

Door omstandigheden helaas veel later dan dat jullie van ons gewend zijn, maar vanaf nu is het dan toch mogelijk om een USB-stick met foto’s van het Victorie Zomerkamp 2018 na te bestellen. Onze welgemeende excuses voor de vertraging. Overigens is vandaag ook een e-mailbericht over het bestellen verstuurd naar alle ouders/verzorgers van de kinderen die in 2018 mee zijn geweest. Niets ontvangen? Controleer dan de map met ongewenste mail of lees hieronder verder hoe een USB-stick kan worden besteld.

Wie is de mol?!

USB-stick met foto’s  

Tijdens het afgelopen kamp van 2018 hebben wij regelmatig foto’s geplaatst op onze internetsite en op social media. Erg leuk voor de achterblijvers, maar (na het kamp) ook erg leuk voor leiding en kinderen om nog even na te genieten. De foto’s zullen uiteraard op deze site beschikbaar blijven. Er zijn echter nog veel meer foto’s gemaakt, en ook die willen we graag beschikbaar maken voor de deelnemers aan het kamp. De foto’s zijn dan ook bij ons te bestellen. Voor het bedrag van 10 euro krijgt u het volgende:

  • Een 16 GB USB-stick vol met foto’s. De stick mag u uiteraard houden;
  • We plaatsen ongeveer 1.300 foto’s op de stick, dit is dus een veel ruimere selectie dan op onze site te vinden is;
  • De foto’s worden niet voorzien van een watermerk;
  • De foto’s worden in origineel formaat op de USB-stick geplaatst. Dit betekent dat de foto’s geschikt zijn om op fotoformaat (of zelfs als vergrotingen) af te drukken. De foto’s op onze site zijn (in verband met serverruimte en privacy) overigens verkleind en dus niet goed geschikt om af te drukken. De kwaliteit van foto’s op de stick is dus veel beter;
  • Levering van de sticks zal binnen enkele weken na bestelling en betaling plaatsvinden. De sticks worden thuisbezorgd.

Bestellen?

Het bestellen van een USB-stick gaat als volgt:

  • Stuur een mail naar info@victoriekamp.nl. Geef aan hoeveel sticks u wilt hebben en voor welk kind (of welke kinderen) de stick(s) wordt / worden besteld. Indien de stick moet worden bezorgd op een ander adres dan bij ons bekend, dient u dit adres aan te geven;
  • Maak het verschuldigde bedrag (10 euro per stick) over naar rekeningnummer NL 09 INGB 000547 91 94 t.n.v. Victorie Zomerkamp, onder vermelding van het naam van het kind of de kinderen.

Geplaatst

in