Even voorstellen… Thomas

In volle vaart gaan we richting het Victorie Zomerkamp 2019, we hebben er nu al weer goede zin in. Het lijkt ons (de leiding) leuk om jullie tijdens de voorbereiding op het kamp regelmatig op de hoogte te houden van wat er zoal speelt. Zo hebben we dit jaar naast de oude vertrouwde gezichten ook een aantal nieuwe leiding. Ze staan te trappelen om mee te gaan en we stellen ze graag aan jullie voor.

Hoi Thomas, jij bent een van de nieuwe gezichten binnen de leidinggroep dit jaar zou je jezelf even kort kunnen voorstellen aan de kinderen en hun ouders?

Mijn naam is Thomas Prins en ik ben 26 jaar. Sinds 6 jaar werk ik fulltime in de horeca. Daarnaast doe ik veel voor vrijwilligersorganisaties, zo ben ik actief bij de scouting en help ik vaak mee bij vrijwilligersacties.

Wij vinden het erg leuk dat je dit jaar mee gaat op kamp. Kun je aangeven waarom je jezelf hebt aangemeld?

Helaas zijn mijn werk in de horeca en de scouting de laatste tijd erg moeilijk te combineren en heb ik besloten te stoppen met de scouting. Het Victoriekamp leek me een erg leuk alternatief om toch met kinderen en de natuur bezig te zijn en bij te dragen als vrijwilliger.  

De eerste twee vergaderingen in de voorbereiding op het kamp zijn alweer geweest en je weet dus inmiddels wat er op het programma staat. Waar verheug jij je het meest op?

Ik verheug me vooral op het enthousiasme van de kinderen en ik hoop dat ik ze een leuke tijd kan bezorgen.

Geplaatst

in