Donderdag 14 Juli 2022

Helaas toch niet iedereen gezond gebleven zoals jullie inmiddels allemaal weten. En helaas zoveel zieken dat we moesten besluiten om onze fijne kampweek eerder af te sluiten. Dit is nog niet eerder gebeurd in de historie van Victoriekamp. Uiteraard waren heel veel kinderen verdrietig en vinden wij het als leiding het ontzettend jammer. Gelukkig hebben we in ieder geval tot donderdag een heel leuk kamp gehad met bosspellen, boerderijpret, avondspellen, weerwolven, gezelligheid en een afsluitende disco gisteravond. Vanochtend na het inpakken nog kort een spelletje in het bos. Tijdens de lunch tijd voor het zingen van het kamplied. Wie kent het al uit zijn hoofd? En wie kent er al alle namen van alle kinderen? Er zijn ook nog mooie prijzen te verdelen!

De 14-jarigen kregen in plaats van een dropping een laatste activiteit naar de McDonalds. Zij waren gelukkig fit genoeg om op deze manier afscheid te nemen van elkaar en van het Victoriekamp. Zij hadden hun laatste kamp dit jaar. Alle andere kinderen zien we hopelijk volgend jaar weer allemaal terug in Otterlo!

Ter informatie: In de speeltuin zullen vanaf dinsdag alle gevonden voorwerpen en kleding liggen. Ben je dus iets kwijt, is het daar te vinden.

De foto’s die jullie konden zien op de website was slechts een fractie van de gemaakte foto’s. Aan het eind van de zomervakantie komt er een mogelijkheid (datum volgt via de website en social media) waarbij jullie een USB stick met alle foto’s in hoge resolutie kunnen ophalen (10 euro). Hierop komen alle foto’s van het kamp + de portretfoto’s die van het betreffende kind zijn gemaakt. Een persoonlijk usb-tje dus

Komende week volgen nog iets meer foto’s alvast om de teleurstelling een beetje te verzachten. Dan kan iedereen alvast nagenieten van de leuke dagen die we wel samen hebben gehad op de Houtkamp!

Voor nu gaan wij nog even verder opruimen hier en wensen we iedereen alvast een fijne zomervakantie!


Geplaatst

in

,