Een dagje naar de Zanding

Dinsdag 23 juli 2013

Vandaag hebben wij ook zeker weer veel beleefd op expeditie! Wij begonnen met zijn allen in de eetzaal met een heerlijk ontbijt. Aan het einde van het ontbijt trakteerde Michel ons op een heel leuk liedje (vraag maar aan de kinderen). Na een hoop lol te hebben gehad met het zingen van het door Michel voorgebrachte lied, gingen de kinderen en natuurlijk ook de leiding op weg naar het bos. Een heuse bruiloftspeurtocht brak aan en wel in het teken van het aanstaande bruiloft van Michel en Caroline. De kinderen bedachten tijdens de speurtocht waar Caroline en Michel het beste kunnen trouwen en met welk vervoersmiddel Michel Caroline het beste kan gaan ophalen op de belangrijke dag. En bij een feestje horen cadeaus en de kinderen gaven Michel en Caroline dan ook een gastenboek, een boekje vol met succeswensen en niet weg te denken bij de heuse bruiloft cadeaus : een peper- en zoutstel. Nadat de kinderen de cadeaus hadden gegeven en het bruidspaar in spe nog hartelijk hadden gefeliciteerd, gingen de kinderen naar de Zanding om een heerlijke middag te hebben vol met zon, water en gezelligheid.

Op de Zanding verblijdden de keukenprinsessen: Marian en Isabel ons ook nog eens met een heerlijk klaargemaakte lunch. Nadat de kinderen veel zon hadden gezien en ook lekker hadden gezwommen, werd het toch echt tijd om de weg naar de boerderij te bewandelen. Zo gezegd zo gedaan, jammer alleen dat toen wij de weg naar de boerderij liepen de regen uit het niets met bakken uit de lucht kwam, maar ach het was nog steeds heerlijk warm.

Teruggekomen op de boerderij kregen de kinderen en gelukkig ook de leiding patatjes met een hamburger of lekkere falafel. In de avond hadden wij ook nog een programma voor de kinderen in petto, een programma dat bestond uit levend bingo (ook dat valt haast niet uit te leggen, vraag het maar aan uw kind(eren)).

Tenslotte werd er nog vol enthousiasme het weerwolvenspel gespeeld door de kinderen en daarna was het weer tijd om lekker naar bed te gaan. Zzzzzzzzzzzzz


Geplaatst

in

,