Europa

Verslag dinsdag 20 juli

Om het verslag van vandaag goed te beginnen is het natuurlijk belangrijk om te melden dat vandaag Matthijs een dagje in het veld stond en Lieve een dagje in de keuken!! Super leuk! Ps. het thema van vandaag is Europa.

In de ochtend zijn we met z’n alle naar het bos gegaan daar hebben we in groepjes een GPS-speurtocht gedaan. Hier liepen alle groepjes kris-kras door elkaar. Daar waren opdrachten zoals, je moest een eigen land met vlag bedenken, en algemene kennis vragen over verschillende landen. Natuurlijk moeten we de fotoshoot niet vergeten ;).

Na de lunch hadden we siesta en zijn we allemaal onze slaapzalen en koffers gaan opruimen. Daarna zijn we “Het olympische sportiviteit kampioenschap” gaan spelen.

In de avond hebben we overheerlijke stampot gegeten! Daarna zijn de kinderen van 6-9 jaar het bos in gegaan voor het spel Mastermind. De kinderen van 10-14 zijn op de boerderij gebleven voor een paar spellen zoals, blind-volleybal en staartenroof (rugby).

In de avond zijn we met de grote kinderen naar het bos gegaan voor een nieuwe versie van het moordspel. Hierin waren alle 14-jarige “vermoord” en moesten zij hun eigen moord gaan oplossen.

Toen allemaal naar bed, voor een goede nacht rust. Wij zijn klaar voor morgen!


Geplaatst

in

,