Caroline en Michel getrouwd!

Afgelopen weekend was het groot feest, want onze leiding Caroline en Michel gingen trouwen! Tijdens het kamp 2013 hebben we er al de nodige aandacht aan besteed, want toen was Michel al op zijn knieën gegaan voor ‘zijn’ Caroline. Op weg naar De Zanding hadden we toen een speciale bruiloftsspeurtocht uitgezet, waarbij het toekomstige bruidspaar in het zonnetje werd gezet. Eind 2013 werd het nieuws voor de kampleiding nog leuker: niet alleen zou het trouwfeest worden gehouden op ‘onze’ kampeerboerderij De Houtkamp in Otterlo, maar ook mocht alle leiding ceremoniemeester zijn voor de bruiloft. Wat een eer voor ons!

Caroline en Michel zijn getrouwd
Caroline en Michel zijn getrouwd

Het grote feest was nu dus afgelopen weekend, een weekje voor kamp! Vanaf vrijdag waren we allemaal aanwezig voor de laatste voorbereidingen voor de bruiloft, en zaterdag was daar het grote feest. In de ochtend vertrokken we met zijn allen lopend naar de ingang van De Hoge Veluwe, om vanaf daar op de fiets door het park te gaan in de richting van de uitgang Hoenderlo. In Hoenderlo zijn Caroline en Michel tijdens een hele mooie plechtigheid in een prachtige kapel getrouwd. In de middag en avond was het grote feest op de boerderij, met een heerlijke barbecuemaaltijd en een hele leuke band. Het was een fantastische dag!

Wij (de leiding) hebben er in ieder geval van genoten en wensen Caroline en Michel uiteraard een fantastische toekomst toe. De honeymoon van Caroline en Michel wordt in ieder geval al een heel goed begin: het Victorie Zomerkamp 2014! 😉

Het bruidspaar Caroline en Michel
Het bruidspaar Caroline en Michel

Geplaatst

in