Bijkletsen met… Laury!

Om alvast in de stemming voor het Victorie Zomerkamp te komen, spreken we in de weken voor het kamp nog even met een aantal leiding. Dit jaar zijn we daar een beetje laat mee, maar dat maakt het niet minder leuk. We verwelkomen dit jaar namelijk een oud-leiding Laury terug in het team.

Laury op kamp in 2006

Hi Laury! Allereerst superleuk dat je dit jaar, na een pauze van 9 jaar, weer mee gaat als leiding. Wij zijn erg blij met jou als aanvulling op het team en volgens mij ben je zelf ook enorm enthousiast. Hoe voelt het om na al die tijd weer mee te mogen op kamp?

Ik ben heel blij dat ik weer mee mag dit jaar. Ik heb er heel veel zin in. 

Kan je de ouders en kinderen wat meer over jezelf vertellen?

Inmiddels ben ik zelf moeder van 3 zoons en woon samen met Bastiaan, een kat, twee konijnen en 4 hagedissen. In het dagelijks leven werk ik als pleegzorgwerker en begeleid ik gezinnen die al dan niet tijdelijk een pleegkind opnemen in hun gezin. Daarnaast ga ik me dit seizoen ook inzetten als vrijwilliger in de speeltuin. 

Toen jij voor het laatst mee ging als leiding moesten we nog douchemuntjes meenemen, maar inmiddels is dat verleden tijd. Denk je dat er nog meer dingen veranderd zijn? 

Op het kamp zonder kinderen heb ik de boerderij weer kunnen zien en heb gezien dat er ook vaatwassers zijn ;). Qua organisatie wordt het even afwachten maar volgens mij is dit alleen maar professioneler geworden. 

Die vaatwassers zijn inderdaad een uitkomst voor de keukenleiding! Maar natuurlijk blijven we ook gewoon gezellig met zijn allen helpen met de corvee. Sommige dingen veranderen nooit echter nooit, wat is bijvoorbeeld jouw favoriete spel?

Dropping blijft mijn favoriet. 

Tot slot, wat vind je van het thema van dit jaar? Zonder al te veel te verklappen natuurlijk. 

Leuk thema, daar kunnen we wel wat mee! 


Disclaimer: dit interview vond plaats vóór de Corona-uitbraak, sommige uitingen in dit interview zijn mogelijk dit jaar niet van toepassing vanwege de maatregelen die wij hebben getroffen om ondanks Corona toch op kamp te kunnen.


Geplaatst

in