Bijkletsen met… Beau

Lieve, Joyce en Beau

In volle vaart gaan we richting het Victorie Zomerkamp 2019, we hebben er nu al weer goede zin in. Het lijkt ons (de leiding) leuk om jullie tijdens de voorbereiding op het kamp regelmatig op de hoogte te houden van wat er zoal speelt. Dit keer kletsen we bij met nog een oud-kampganger die dit jaar mee gaat als leiding: Beau!

Hoi Beau. Leuk je om je weer terug te zien bij het Victorie Zomerkamp. De ervaren leiding kent je natuurlijk al, maar zou je jezelf even kort kunnen voorstellen aan de kinderen en hun ouders?

Hoi! Ik ben Beau ik ben 18 jaar en ik studeer voor interieuradviseur. Ik woon in Zwijndrecht samen met mijn lieve ouders!

Je gaat dit jaar voor het eerste mee op kamp als leiding en als kind ben je ook mee geweest. Wanneer was dat precies?

Ik ben vanaf mijn 9e t/m 14e mee op kamp geweest. Ik heb tussendoor 1 jaartje gemist, maar ik hoorde dat het dat jaar alleen maar regende. 😉

Wat is eigenlijk je leukste herinnering aan de Victorie Zomerkampen die je in je jeugd hebt meegemaakt?

Toen ik en mijn vriendinnen meegingen op kamp werden wij door de leiding “Kwik, Kwek en Kwak” genoemd. Toen wij veertien waren, was het thema Duckstad! Dat was echt een hele leuke verrassing!

Je was erg enthousiast bij je aanmelding om leiding te worden. Kun je vertellen waarom jij zo graag mee wilde?

Sinds dat ik klein was en mee ging op kamp riep ik altijd dat ik mee wilde als leiding! Vind het daarom ook super leuk dat ik nu weer mee mag en kan! Ik kijk er onwijs naar uit om weer terug te gaan naar Otterlo!

De eerste vergaderingen zitten er al op, dus de planning is bekend. Waar verheug jij je het meest op nu je als leiding meegaat?

Waar ik zelf, toen ik mee ging, altijd naar uit keek waren de bosspellen en de bonte-avond! Daar kijk ik nu ook heel erg naar uit!

Nog even een laatste vraag voor nu. Wat is eigenlijk het gekste dat je hebt meegemaakt op kamp?

Het gekste wat ik heb meegemaakt? Dit vond ik een lastige vraag! Ik heb zitten denken. We hebben zoveel gekke en leuke herinneringen gemaakt. Hier valt gewoon niet uit te kiezen…

We snappen dat het moeilijk kiezen is, er gebeuren zoveel gekke dingen op kamp! Bedankt Beau voor het beantwoorden van onze vragen. De kinderen willen vast nog wel meer van je weten, maar die vragen zullen ze dan moeten bewaren tot op kamp.

Beau heeft het kinderen tellen zelfs al geoefend!

Geplaatst

in