Vrijdag: koffers inleveren

Wat gaat de tijd toch snel. Nog maar 1 nachtje slapen en we gaan alweer op kamp. Tijd voor een boel pret, en dit delen we natuurlijk graag met de thuisblijvende ouders, grootouders en broertjes en zusjes. We proberen iedere dag een blog te schrijven en foto’s te plaatsen, zodat iedereen op de hoogte blijft. Hieronder een beschrijving van hoe het vandaag verging met het inleveren van de koffers. Meer foto’s zien? Klik hier.

Het was nog geen eens 7 uur en de eerste kinderen kwamen met hun ouder(s) hun koffers de speeltuin binnen wandelen (lees: de ouders mochten sjouwen en de kinderen kwamen op het gemakje binnenwandelen). De kinderen waren natuurlijk erg blij om de leiding weer te zien!

Kom je binnen, moet je naar de grote tafel waar alle leiding zit te wachten. Het formulier (wat je natuurlijk thuis al helemaal had ingevuld) leverde je in bij Samantha en Matthijs, die je vervolgens de oren van hoofd vroegen over je medicijnen, je zwemdiploma’s en allergieën. En dan je portemonnee nog. Die werd ingeleverd bij Niki. Die controleerden nog even of je je naam er netjes in had geschreven, zodat we je niet de verkeerde portemonnee zouden geven.

Zodra dat zo was gebeurd ging je natuurlijk lekker spelen in de speeltuin! Nog even alle energie eruit zodat je daarna lekker kon gaan slapen want…. Morgen is het zover! Morgen stappen we alweer in de bus richting Otterlo!

De leiding heeft er zin in! Jullie ook? Tot morgen!


Geplaatst

in