40 jaar Victorie Zomerkamp

Victorie Zomerkamp 1990

Je kunt het je bijna niet voorstellen, maar dit jaar gaat het Victorie Zomerkamp voor de 40ste keer op kamp! Dit kan natuurlijk niet ongezien aan iedereen voorbijgaan. Hoe kun je beter stilstaan bij 40 jaar kamp, dan door iedereen de mogelijkheid te bieden om nog eens op kamp te gaan? Denk maar eens aan al die bosspellen, de disco of misschien de Rode Draad? Genoeg mogelijkheden om een dag te vullen. En dan zijn er nog al die dia’s, liedboekjes en verhalen van de verschillende kampen.

Speeltuin Victorie en het leidingteam van het Victoriekamp zijn op zoek naar jou! Op zaterdag 1 oktober 2016 zal er een grote reünie georganiseerd worden voor alle oud deelnemers van het Victorie Zomerkamp. Op boerderij de Houtkamp zullen we een reünie organiseren, die zijn weerga niet kent.

Op dit moment wordt er druk gewerkt aan het dagprogramma. Via Facebook en Speeltuin Victorie gaan we jullie op de hoogte houden van de voortgang. Aan het programma wordt nog druk gewerkt, maar we kunnen alvast verklappen dat het een dag en avondvullend programma wordt. Uiteraard met ’s avonds eten en daarna een avondprogramma in de stijl van het Victoriekamp. Wordt het een speurtocht in het bos, het moordspel of toch misschien een disco? We houden alle opties nog open, maar het zal duidelijk zijn dat dit een dag is die je niet wilt missen.

Victorie Zomerkampen 1977 en 1978

Aankomende maand zullen we het mogelijk maken om je aan te melden via Facebook of via de speeltuin. Mocht je al vragen hebben over de reünie, dan kun je een email sturen naar reunie@victoriekamp.nl.

We zien je graag op 1 oktober, tot dan!


Geplaatst

in