de bonte avond

Verslag van het Victorie Zomerkamp 2016 – Dag 7 vrijdag 15 juli

Alle foto’s van het kamp 2016 zien? Klik hier.

De laatste echte kampdag alweer. De kinderen en de leiding mochten uitslapen. Daar was iedereen wel aan toe. Om half elf stond een brunch gereed met versgebakken broodjes en gekookte eitjes. Direct aansluitend moest iedereen op zoek naar kaarten op de boerderij. Deze kaarten moesten gecombineerd worden met 3 gekleurde cadeaus op het veld. Deze bleken voor Roeland, Job en Charles te zijn. Met een goed geschreven lied werden ze in het zonnetje gezet.

Job, Roeland en Charles worden in het zonnetje gezet

Na deze activiteit kon iedereen oefenen voor de bonte avond en was het tijd om de traditionele tocht naar het dorp te maken. De kinderen verheugden zich al om souvenirs te kopen en iets leuks voor zichzelf. Sommigen kochten op het laatste moment nog accessoires voor hun optreden. In de keuken werd hard gewerkt aan het bakken van pannenkoeken. Deze worden sneller opgegeten dan gebakken. Het weer werkte goed mee. Aan de picknicktafels werden flinke hoeveelheden pannenkoeken genuttigd.

Daarna volgde de laatste voorbereidingen voor de bonte avond. Schrikt u niet als uw zoon of dochter morgen bleekjes uit de bus stapt. Het kan zijn dat er nog een restje schmink is achtergebleven of dat er nog een kleurtje in het haar zit. In vol ornaat startte de bonte avond met een challenge tussen de hartenkoningin en de witte koning. Gelukkig lukte het om de vervelende koningin te verslaan zodat ze uit wonderland is verdreven.

Het presentatie-trio: Tess, Hannah en Lizzy

Een avond vol leuke toneelstukken, challenges en playbackoptredens was een fantastische afsluiting van de kampweek 2016. Met als klap op de vuurpijl het bezoek van Michel die dit jaar als leiding niet mee kon maar wel ons kamplied heeft geschreven. Het was erg leuk voor hem om te horen dat de kinderen het lied uit volle borst meezongen.

Na een laatste dans van onze 14 jarigen nog even een la bamba voor de groten terwijl de kleintjes hun bed in doken.

Tot slot: de telefoon van Inge is per ongeluk vergrendeld geraakt en is dus niet bereikbaar. Voor vragen is Charles bereikbaar op ##.


Geplaatst

in

,