Een zomerse dag

Verslag van het Victorie Zomerkamp – Dag 6 donderdag 16 juli 2015

Een fotoverslag van het kamp 2015 is hier te vinden.

Hoera, we worden wakker met een zonnetje! Een zomerse dag dus. Toen volgde wel een wijziging op ons normale programma. In tegenstelling tot voorgaande jaren gingen we niet naar de Zanding op deze dag. Morgen is ons namelijk nog meer zon beloofd dus dan is de Zanding nog aantrekkelijker. Vanochtend daarom al de traditionele tocht naar het dorp om een souvenir en/ of speelgoed te kopen.

Ondertussen was de boerderij veranderd in een grote waterspeeltuin met spellen, zwembaden en natte sponzen. De hele middag hebben we ons vermaakt met waterspellen die uiteindelijk uitmondden in een algeheel watergevecht.

In een lekker zonnetje genieten we van een sinaasappel terwijl we wachten op de pannenkoeken. We zijn ook dit jaar weer erg blij met onze keukenploeg. Na deze heerlijke maaltijd zochten de 14 jarigen de goede verkleedkleren uit zodat ze zich in het bos als duckstadfiguren konden verstoppen. De 6-7-8 en 9 jarigen moesten goed luisteren om de juiste figuren te vinden. Er werd hard gezocht en gerend zodat ze de laatste punten konden verdienen voor de Duck Olympics. Voor deze Duck Olympics kunnen de kinderen trouwens ook bonuspunten verdienen door bijvoorbeeld extra te helpen met opruimen. Vandaag was er ook iemand zo slim om de juiste leiding om te kopen met een pannenkoek voor een extra bonuspunt. We sluiten de avond voor de kleineren af met een lampionnenoptocht door het toch al donkere bos.

De groteren maakten zich klaar voor de dropping. De eerste groep is zojuist binnen gekomen en is volgens de leiding een hele stoere groep 10-11 jarigen. Nu nog even wachten op de andere groepen en morgen weer wat langer uitslapen en daarna ontspannen op de zanding.


Geplaatst

in

,