Tijd voor de Duck Olympics

Verslag van het Victorie Zomerkamp 2015 – Dag 5 woensdag 15 juli

Een fotoverslag van het kamp 2015 is hier te vinden.

Ontbijt vandaag weer wat later. Dit jaar wordt er, ook door de kleine jongens, goed uitgeslapen. Na de dagelijkse portie corvee kon er gestart worden met de tweede ronde van de Duck Olympics. De kinderen streden weer enthousiast voor de beste tijd of de verste afstand. Vandaag stond het ‘geluksband’ werpen, ‘geldzak’ tillen, vlam lopen en kogelstoten op het programma. Ter afsluiting konden we genieten van de eerste filmpjes van de afgelopen dagen. Deze kunt U ook zien op onze facebook pagina.

In de middag zaten we weer in het bos en was het eindelijk tijd voor het beroemde ooglapjesspel. De 14-jarigen liepen hiermee door het bos en de kinderen moesten de goede kleurtjes vinden. Pas op voor het zwarte ooglapje! Na dit spel bleek dat Dagobert verstopt was in een spinnenweb. De kinderen moesten zorgen dat ze, zonder getikt te worden, hun kaartje in gingen leveren bij Dagobert. Dat viel niet mee. De tikkers waren erg fanatiek.

S’avonds volgde een wat rustiger programma met de disco. Voor de dapperen onder ons werd een spookverhaal verteld met een mini spooktocht door het bos achter de boerderij. Zelfs deze 100 meter bleken al erg eng te zijn. Toen alle kinderen in bed lagen werd de leiding nog verrast door een paar wakkere 14-jarigen die thuis een hele voorbereiding hadden gedaan om de leiding (en zichzelf) een beetje voor gek te zetten. Erg leuk initiatief. Ondanks een miezerbui hier en daar was het weer een geweldige dag.


Geplaatst

in

,