Duck speuren

Verslag van het Victorie Zomerkamp 2015 – Dag 4 dinsdag 14 juli

Een fotoverslag van het kamp 2015 is hier te vinden.

Een half uurtje extra slapen en dan weer een lekker ontbijtje verzorgd door onze koks. Direct daarna startte de grote Duck speurtocht. Gek genoeg mochten alle groepen tegelijkertijd starten. Op de boerderij vonden de kinderen al snel een tas met spullen waarmee ze de opdrachten konden vinden en dus konden gaan duck speuren. Iedere groep had z’n eigen volgorde van opdrachten waardoor ze elkaar niet in de weg liepen. Op die manier hoefden de groepen niet heel ver weg om toch heel veel Duck vragen te kunnen beantwoorden.

Na het middageten ontstond er een nieuwe chaos op het plein. 4 groepen gingen op zoek naar kwartetten. Bij elkaar moest gestolen worden. Dit zorgde voor veel hilariteit en rivaliteit.

In de avond werden we verrast door een Mexicaanse maaltijd met tortilla’s. Die gingen er heel goed in!

Op de boerderij kregen we bezoek van Dagobert. De kinderen van 6,7,8 en 9 gingen in het bos een spel spelen om hem te helpen. Het spel voor de 11,12, 13 en 14 jarigen werd verzorgd door nieuw aspirant-hulpleiding, nl. de 14 jarigen. Gedurende de dag hadden ze zelf een spel voorbereid en werden ze begeleid door Karel. Met hulp van hun eigen fluitje zorgden ze voor een leuke activiteit voor de andere kinderen.

Het was een drukke dag vandaag want na al deze activiteiten was er ook nog een raadsel om op te lossen. De zware jongens hadden ieder iets gestolen. Aan de kinderen de taak om te achterhalen welk voorwerp door welke zware jongens was gestolen. Het werd een latertje maar wel een spannende avond. Morgen maar extra lang uitslapen.

Nog een verzoekje aan de ouders, opa’s en oma’s. We hebben al erg veel kaartjes ontvangen, maar er kunnen er altijd meer bij. Alle kinderen vinden het heel erg leuk om een kaartje te krijgen. Mocht er nog geen kaartje verstuurd zijn, doe dit dan direct.


Geplaatst

in

,

Één reactie

  1. esther

    wat een leuke foto’s en het verslag is ook fijn om te lezen, zo kunnen we ze een klein beetje volgen 🙂