Plekje vrijgekomen

Groepsfoto kinderen Victorie Zomerkamp 2014
Groepsfoto kinderen Victorie Zomerkamp 2014

We hebben het in april overal (deze site, Twitter, Facebook en waar dan ook) van de daken ‘geschreeuwd’: het Victorie Zomerkamp 2015 zit helemaal vol! Dat was ook waar, maar deze week kregen wij een afmelding van een van de kinderen die mee zou gaan op kamp. Dat vinden wij natuurlijk erg jammer, maar misschien is er iemand van jullie die dat helemaal niet erg vindt. Er is nu namelijk weer een plekje vrij voor iemand die graag mee zou willen  op kamp. Ben jij minimaal 6 jaar oud en maximaal 14 jaar oud, dan zou jij met ons mee kunnen (als je 13 of 14 jaar oud bent, moet je wel eerder al een keer zijn mee geweest).

Het kamp wordt dit jaar gehouden van zaterdag 11 juli t/m zaterdag 18 juli (eerste week zomervakantie regio Midden-Nederland) en ook dit jaar gaan we weer naar kampeerboerderij De Houtkamp in Otterlo. Dit ligt midden op de Veluwe, dus dat wordt weer dolle pret in de bossen!

Meer informatie over het kamp 2015 is hier te vinden. Wil je wat beter weten wat het kamp inhoudt en wat voor activiteiten we tijdens deze kampweek allemaal doen, kijk dan eens terug naar het kampverslag van het kamp van vorig jaar. Interesse om in te schrijven of op zoek naar nog meer informatie? Neem dan contact met ons op via info@victoriekamp.nl.

Ter info nog de kosten voor het kamp 2015:

  • Leden B&S.V. Victorie,  eerste kind € 130,-
  • Leden B&S.V. Victorie, tweede en volgende kind € 125,-
  • Niet-leden, eerste kind € 145,-
  • Niet-leden, tweede en volgende kind € 140,-

De ledenprijs wordt alleen gehanteerd voor kinderen binnen een gezin met lidmaatschap (dus geen ‘grootouder’-lidmaatschap), waarvan de contributie voor het jaar 2015 uiterlijk op de open dag van Buurt- en Speeltuinvereniging Victorie op 4 april 2015 is voldaan.


Geplaatst

in